5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar sundurma kurtarmaktadır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına illet olacaktır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi için hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi yürekin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin canipı keşik, yangın kapıları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kabil vesair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni ile alakalı yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, beşer boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden evet.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında vukuf bağışlamak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın kapısı yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Bu kapılar zemin olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Dokumalarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının Yangın Merdiveni Kapısı çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının sıcaklık transfer süresiyse 60 dakikadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page